SAMOREKLAMIRANJE: Uložili smo MILIJARDU!

Lokalne vesti - Ponedeljak 14.12.2015 - 08:48

Kako se približava kraj godina, tako i lokalna vlast u Vranju kreće u pojačanu akciju meidjskog objašnjavanja onoga što je u prethodnom periodu urađeno.

Svi zajedno, u nove radne pobede FOTO vranje.org.rs Svi zajedno, u nove radne pobede FOTO vranje.org.rs

Na neuobičajenoj konferenciji za novinare rukovodstva Grada i direktora javnih preduzeća, na kojoj je govorilo desetak ljudi, što nije običaj ni kad račune svodi recimo Vlada Srbije, gradonačelnik Zoran Antić je ustvrdio je da je lokalna vlast od svojih  para u projekte u prethodne dve godine uložila čak milijardu dinara.
 
- Izraziću svoje zadovoljstvo postignutim, jer je u oblastima infrastrukture i  revitalizacije lokalne putne mreže uloženo više nego u poslednjih 30 ili više godina - rekao je Antić.

Zamenik gradonačelnika Dragoljub Stevanović je rekao da je uspeh utoliko veći jer Grad ulaže u okolnostima centralizovanog sistema raspodele prihoda, jer se Vranju iz Republike vraća manje od 10 odsto prikupljenih prihoda.

Direktor Direkcije za izgradnju Dragan Stojković je govorio o izuzetno zahtevnom Komunalnom programu za ovu godinu, napominjući da je on vredan oko 200 miliona dinara, a da najveći deo odlazi na renoviranje šetališta površine 4000 kvadrata.

Direktor Vodovoda Krsta Janjić je rekao da je u godini na izmaku urađeno 5,3 km vodovodne mreže, 1,5km kanalizacione mreže,  a 0,9km atmosferske kanalizacije, dok su vranjske ulice rekonstruisane sa oko 100 tona asfalta.

Direktor Novog Doma Nebojša Radulović je kao jedan od projekata izdvojio 130 metara novog magistralnog voda, urađenog prilikom rekonstrukcije šetališta.

Direktor Komrada Dejan Ilić rekao da je za održavanje zelenih površina izdvojen 21 milion dinara, dok je direktor Uprave Banje Goran Marković rekao da je Komunalni program u Banji vredan 33 miliona dinara.

Gradonačelnik Antić još jednom je najavio otvaranje “Geox”-a, ovoga puta za 31. januar, Dan grada.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: