Sanira se KLIZIŠTE kod Bresnice

Lokalne vesti - Sreda 09.05.2018 - 10:20

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je deonicu regionalnog puta Vranje - Vranjska Banja kod Bresnice, gde se izvode radovi na sanaciji klizišta.

Radovi su vrednosti 32,5 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs Radovi su vrednosti 32,5 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs
Zbog radova na sanaciji klizišta saobraćaj se već duže vreme preusmerava na lokalni put.
 
Gradonačelnik Slobodan Milenković je rekao da lokalna samouprava dobila obećanje ministarke Zorane Mihajlović da će ova deonica biti osposobljena za saobraćaj. 
 
- Radovi su počeli i, ne samo da će biti sanirana klizišta, već će biti uređen i kolovoz, kao i potporni zid dužine 164 metra i visine pet metara.
 
Realizacijom ove značajne investicije biće postignut visok stepen bezbednosti, što je najvažnije za sve učesnike u saobraćaju.
 
Vrednost investicije je 32,5 miliona dinara, a rok za završetak 100 dana - izjavio je gradonačelnik Milenković. 
 
Predstavnici mesne zajednice istakli su važnost realizacije ovog projekta, i izrazili zahvalnost Vladi Srbije, narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću i rukovodstvu grada na doslednosti u rešavanju problema.  
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: