Šansa kroz "Volonterski servis"

Lokalne vesti - Sreda 23.05.2012 - 08:37

Vranjska Kancelarija za mlade realizuje projekt „Volonterski servis„ koji je su finansijski podržao PBILD program za jug Srbije.

Anđelković Jovanović Anđelković Jovanović
Milica Anđelković Jovanović, koordintor Kancelarije,  kaže da je vrednost projekta dva miliona dinara, a  da je deo sredstava u iznosu od 300.000 dinara za implementaciju obezbedio i grad Vranje. 
 
Prema njenim rečima, suština projekta je formiranje volonterskog servisa koji mladima omogućava da volontiraju u državnim institucijama. 
 
- Volonteri prva radna iskustva stiču u vranjskoj Biblioteci - kaže Anđelković Jovanović. 
 
Naša sagovornica najavljuje angažovanje volontera i u Domu zdravlja, gde će oni pružati osnovne informacije pacijentima.  
 
Volontiranje je besplatan i dobrovoljan rad u korist zajednice, kaže Anđelković Jovanović, napominjući da ovakvim angažovanjem volonteri postaju vlasnici evropske platne kartice. 
 
Prema rečima naše sagovornice, do sada je angažovano 16 volontera, a interesovanje među mlađim Vranjancima za učešće u projektu „Volonterski servis“ ne jenjava.
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: