Sara sahranjena uz prisustvo 200 ljudi

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.02.2021 - 14:12

Sara Asanović (27), koja je u subotu ubijena u Vranju na benziskoj pumpi, sahranjena je u ponedeljak na Romskom groblju. Saru je na večni počinak ispratilo oko 200 ljudi.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Za to vreme u centru Vranja bile su jake policijske snage, jer je više ljudi prijavilo da je videlo osumnjičenog za ubistvo M.S. (47), za kojim se intenzivno traga.

Ubistvo se dogodilo u subotu oko 18 časova u kafiću na OMV pumpi  kod glavne autobuske stanice, kada je muškarac ispalio više metaka u Saru koja je sa prijateljem sedela unutra.

Sigurnosne kamere su snimile sve, pa je identitet osumnjičenog za ubistvo ubrzo bio poznat, ali do njegovog hapšenja nije još uvek došlo.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Damir
22.02.2021. , 15:43
Pa normalno da se seta zato sto je ubijena ciganka i zato a da je sprkinja odmah bi bio uhapsen sramota kakvu drzavu imamo!