Sastanak sa ministarkom Mihajlović: Vranjance najviše tište PUTEVI, KANALIZACIJA I ELEKTRODISTRIBUCIJA (FOTO)

Lokalne vesti - Petak 23.07.2021 - 18:12

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović u petak je organizovala prijem na kojem su građani Vranja i Pčinjskog okruga iznosili svoje probleme.

Primljeno 36 građana FOTO: D. Ristić/OK Radio Primljeno 36 građana FOTO: D. Ristić/OK Radio
Kako je navedeno, na sastanku, kojem su prisustvovali svi pomoćnici i državni sekretari ministarstva rudarstva i energetike, kao i gradonačelnik Vranja sa saradnicima, svoje probleme i zahteve je iznelo 36 građana Vranja i Pčinjskog okruga.
 
Veliki broj pitanja građana vezan je za puteve, za probleme sa kanalizacijom, kao i za rad Elektrodistribucije.
 
- Mislim da je svako dobio jasan odgovor na pitanje koje je do sada postavio, svima ćemo poslati odgovore pismenim putem i verujem da ćemo uspeti da pomognemo ljudima.
 
To su nekada dnevni problemi, ali nekada i pojedinačni problemi na koje možda sistem i institucije ne mogu da odgovore, a onda, kada ovako dođemo, možemo da čujemo i pokrenemo njihovo rešavanje – rekla je ministarka i dodala da joj je drago da je došla u Vranje, sa kojim je i ranije imala odličnu saradnju.
 
Ona je kazala da, na osnovu ranijih iskustava sa prijema građana, u vreme kada je bila na čelu ministarstva građevinarstva i saobraćaja, procenjuje da može biti rešeno 80 do 90 odsto zahteva. 
 
Mihajlovićeva je istakla da će odgovore dobiti i građani koji nisu stigli da joj svoje zahteve predoče lično.
 
Gradonačelnik Slobodan Milenković je izrazio zadovoljstvo urađenim jer su, kako je rekao, neki problemi odmah i rešavani.
 
- Sličan sastanak smo imali i 2017. godine i ova praksa se pokazala veoma korisnom – kazao je on, dodavši da su se javljali građani Vranja, ali i čitavog okruga.
 
Načelnik Pčinjskog upravnog okruga Srećko Pejković je istakao da su problemi koje su predočili građani, uglavnom, rešivi, zahvalivši se ministarki što izdvaja vreme za probleme u okrugu.
 
Kako je najavila, ministarka Mihajlović naredne nedelje slične sastanke oragnizuje u Užicu i Zaječaru.

Foto Galerija

Zorana Mihajlović saslušala probleme i zahteve građana Vranja

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: