Savetnik ništa nije obećao

Lokalne vesti - Četvrtak 09.08.2012 - 14:27

Prvi zvaničnik koji je posetio zgarište vranjskog Pozorišta je savetnik predsednika Nikolića za kulturu, dramski pisac Radoslav Pavlović.

Sa lica mesta Sa lica mesta
Njega je u Vranju primio predsednik Skupštine Dejan Tričković, a sastanku su prisustvovali i narodni poslanici Miroljub Stojčić i Dragan Nikolić. 
 
Na sastanku je bilo reči o okolnostima koje su dovele do požara u kome je stradao vranjski teatar, kao i o aktivnostima koje se preduzimaju na obnovi objekta. 
 
Pavlović je ocenio da je "nesumnjivo stradala značajna institucija u značajnom gradu“, ali je izbegao da da konretna i jasna obećanja glede pomoći pri obnovi. 
 
Ipak, narodni poslanik Miroljub Stojčić se zahvalio Nikolićevom savetniku na podršci i dodao da će nova zgrada sigurno biti izgrađena, ističući da Vranje bez pozorišta ne može da živi.
 
Narodni poslanik Dragan Nikolić je izrazio nadu da će Vranjanci dobiti svoje pozorište do 31. januara sledeće godine, kada se obeležava Dan grada. 
 
Nikolić će ujedno biti i osoba zadužena za kontakt  sa Ministarstvom kulture u procesu prikupljenja sredstava za izgradnju Pozorišta. 
 
On je naglasio i da je GO Srpske napredne stranke, na namenski račun za obnovu Pozorišta, uplatio 50.000 dinara. 
 
Nakon sastanka, Radoslav Pavlović je obišao zgarište nekadašnje zgrade Pozorišta „Bora Stanković“.  
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: