Sednica Skupštine grada u četvrtak 17.novembra

Lokalne vesti - Petak 11.11.2022 - 09:22

U četvrtak, 17. novembra biće održana 29. sednica Skupštine grada, na kojoj će između ostalog biti razmatrana Odluka o izmenama i dopunama Odluke o budžetu grada Vranja za 2022. godinu, kao i Informacije o izvršenju budžeta grada Vranja za periode od 01.01.2022. do 30.06.2022. i od 01.01.2022. do 30.09.2022. godine.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Odbornici će se izjasniti i o Predlogu projekta javno privatnog partnerstva ugovorne isporuke toplotne energije uz izgradnju novih kotlarnica iz obnovljivog izvora energije-drvne biomase i prirodnog gasa, kao i Rešenju o imenovanju stručnog tima za realizaciju ovog projekta. Na dnevnom redu sednice su i Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač grad Vranje za periode od 01.01.2022. do 31.03.2022. i od 01.01.2022. do 30.06.2022. godine.
 
Takođe, biće razmatran Predlog odluke o dopunama odluke o bespovratnom sufinasiranju aktivnosti na investicionom održavanju i unapređenju svojstva zgrade, postupku dodele sredstava, procentu učešća i uslovima pod kojim Grad Vranje učestvuje u finansiranju aktivnosti i održavanja, kao i Predlog odluke o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine Grada Vranja u postupku javnog nadmetanja. 
 
Gradski parlament razmatraće i Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o dodeljivanju nagrade ,,Sveti Sava”, kao i Predloge Odluka o izmenama i dopunama odluka o promeni osnivačkih akata JP ,,Vodovod”, kao i pojedinih javnih ustanova: Javna biblioteka ,,Bora Stanković”, Narodni muzej, Narodni univerzitet i Škola animiranog filma.
 
Biće razmatrani i Izveštaj o radu PU ,,Naše dete” za 2022/2023. godinu, Godišnji plan rada i Informacija o pripremljenosti ove ustanove za rad u radnoj 2022/2023. godini.
 
Odbornici će razmatrati i Predloge Rešenja o otuđenju uz nakadu u novcu neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja, sa pojedinih katastarskih parcela, kao i Predloge rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora PU ,,Naše dete” i pojedinih školskih odbora u osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Vranja. Sednica počinje u 9 časova.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: