Sednica Skupštine grada Vranja u sredu

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.03.2024 - 12:29

Predsednica Skupštine Zorica Jović sazvala je za sredu, 6. mart, drugu sednicu Skupštine grada na kojoj će između ostalog biti razmatran Predlog rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije i Izveštaj o radu ovog tela za 2023. godinu.

Foto:G.Mitić/OK Radio Foto:G.Mitić/OK Radio

Na dnevnom redu Skupštine su i Predlozi Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela.

Takođe, odbornici će razmatrati i Predloge odluka o sprovođenju javnih konkursa za imenovanje direktora  javnih preduzeća “Vodovod“, “Komrad“i “Novi dom“, kao i Predloge rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnih i Nadzornih odbora u pojedinim javnim preduzećima,  javnim ustanovama  i školskim odborima  u osnovnim i srednjim školama na teritoriji Grada Vranja.  

Sednica počinje u 9 sati.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: