Sednica Skupštine u znaku SMENA

Lokalne vesti - Sreda 15.05.2019 - 11:46

Na početku 34. sednice Skupštine grada, kojom je predsedavao Dejan Tričković, odbornici su usvojili Predlog odluke o smeni gradskog većnika Žikice Antanasijevića, zaduženog za resor ekologije i zaštite životne sredine.

Smenjena i dva gradska većnika FOTO: G. Mitić/OK Radio Smenjena i dva gradska većnika FOTO: G. Mitić/OK Radio
Na mesto Antanasijevića je izabran Danijel Vasiljević, strukovni inženjer tehnologije drveta sa liste "Zajedno za Vranje - Socijalistička partija Srbije - Ivica Dačić”
 
Takođe, doneta je i odluka o smeni gradskog većnika Nebojše Mladenovića za resor poljoprivreda, agroekonomija i razvoj sela, umesto koga je izabran  Nebojša Stamenković, diplomirani inženjer poljoprivrede sa liste "Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje”
 
U nastavku sednice Skupštine grada usvojeni su Predlozi rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu, neizgrađenog građevinskog zemljišta iz javne svojine grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela. 
 
Takođe, doneta je i odluka o razrešenju direktora JKP "Komrad” Momira Stojiljkovića, a za v.d. direktora izabran je Zoran Dimitrijević, diplomirani ekonomista iz Vranja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: