SEKSUALNI SKANDAL U ZMAJU: Tresla se gora...

Lokalne vesti - Petak 11.12.2015 - 13:08

Sastanak povodom navodnog seksualnog napastvovanja učenice od strane profesora u O.Š. „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju, kome je trebalo da prisustvuju rukovodstvo škole, nastavnik i navodno oštećena učenica, kao i njeni roditelji, nije održan, iako je najavljen za petak.

Mesto dešavanja O.Š. Jovan Jovanović Zmaj; Foto: OK Radio Mesto dešavanja O.Š. Jovan Jovanović Zmaj; Foto: OK Radio

Kako saznaje OK Radio, do sastanka nije došlo jer na njega niko od zainteresovanih nije došao.

Direktor ove škole Saša Ilić ostao je nedostupan za komentare, uz obrazloženje sekretara škole da je službeno odsutan.


Gradski prosvetni inspektor  Dejan Dušanović kaže da je izvršen vanredni inspekcijiski nadzor u ovoj školi, pre dva dana, i da je inspekcija utvrdila činjenično stanje.

- Inspekcija je naložila školi meru, da direktor sprovede disciplinski postupak  protiv nastavnika Z.S. i da po sprovedenom disciplinskom postupku donese rešenje - navodi Dušanović.

On dodaje da se po odluci direktora zaposleni može oglasiti krivim, pri čemu se izriču odgovarajuće disciplinske mere u zavisnosti od učunjenog krivičnog dela, ili  može da se se oslobodi odgovornosti ukoliko se ustanovi da nije kriv.  


Podsetimo, mediji već nekoliko dana bruje o tome kako je nastavnik fizičkog (56) seksualno napao učenicu osmog razreda u “Zmaj” školi.

Nastavnik je na bolovanju, mediji ne prestaju da spekulišu šta se sve dešavalo, direktor i policija se kriju, a u stvarnosti za sada nema pomaka koji bi išao dalje od čaršijske priče iz koje je očigledno da se nešto dešavalo, ali da u ovom času niko pouzdano ne može da kaže šta.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: