Serija pljački po vikendicama i kućama u Pčinjskom okrugu

Lokalne vesti - Utorak 07.05.2024 - 11:04

Za vreme prvomajskih i uskršnjih praznika mnogi vlasnici vikendica i napuštenih porodičnih kuća prijavili su da su im stambeni objekti obijeni i pokradeni, a više slučajeva je prijavljeno policiji.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

U Bosilegradu je državljanin Severne Makedonije prijavio je da su m iz stare porodične kuće u selu Karamanica ukradeni  bakarni kotlići.

Uviđaj je pokazao da je kuća obijena i naloženo je podnošenje krivične prijave zbog dela teška krađa protiv NN lica.

U Surdulici je prijavljeno da je u periodu od nekoliko meseci u Novom naselju u ovoj opštini obijena porodična kuća. Uviđaj je pokazao da je obijen prozor sa zadnje strane kuće i da je iz kuće nestalo više predmeta, među kojima alat, tepisi i obuća. I u ovom slučaju naloženo je podnošenje krivične prijave protiv NN lica zbog sumnje na tešku krađu.


Takođe, u Surdulici je Leskovčanin prijavio da mu je u periodu od sedam dana unazad na Vlasini Rid obijena vikend kuća.

Uviđajem je utvrđeno da su vrata obijena, izvršena premetačina i ukraden televizor, lap top, pojačalo, alkohol, garderoba. Sve u ukupnpj vrednosti od oko 200 000 dinara. Podneta je krivična prijava protiv NN lica.


S.T.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: