ŠETALIŠTE tek u MARTU!

Lokalne vesti - Subota 12.12.2015 - 11:10

Portparol Gradskog veća Vranja Branimir Stojančić saopštio je da će šetalište u glavnoj ulici biti potpuno završeno tek krajem februara ili početkom marta 2016. godine.

Aktuelno stanje na neograđenom radilištu FOTO D. Ristić Aktuelno stanje na neograđenom radilištu FOTO D. Ristić

Stojančić je rekao da je najveći deo teških i grubih radova obavljeno i da su sva preduzeća koja su bila angažovana na šetalištu ispoštovala rokove izvođenja.

Vodovod, Novi dom, EPS i Telekom su završili podzemne radove, tako da je počelo postavljenje betonske košuljice, koja bi trebalo da bude završena do 31. januara, kada će i početi postavljanje granitnih ploča na šetalištu.

- Ako vremenski uslovi dozvole građani Vranja će dobiti šetalište sa svim mobilijarom koji uz njega ide najkasnije do početka marta - izjavio je Stojančić.

U poslednjoj fazi radova biće izgrađena i fontana, predviđena idejnim rešenjem rekonstrukcije šetališta, a Komrad će privesti kraju radove na ozelenjavanju celog poteza od zgrade Načelstva do Pošte, „tako da će možda drvored biti i gušći nego pre“.

- Bitno je reći da je uklanjanje stabala sa šetališta rađeno po planu u saradnji sa Komradom, a ne van zakonskih okvira ili kako bi to neko rekao "na divlje" - naglasio je Stojančić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: