SIMPO - FANTASTIČNI POPUSTI DO 30. NOVEMBRA

Lokalne vesti - Petak 25.11.2022 - 13:06

Gotovo punih 60 godina uz SIMPO su odrastale mnoge generacije. Neke od najradosnijih momenata ljudi su proveli na SIMPO nameštaju, sanjali velike snove ali ih i ostvarivali u narednim godinama. U znak zahvalnosti za poverenje koje kupci ukazuju SIMPU svih ovih godina, u svim salonima u Srbiji sjajni popusti trajaće do 30. novembra 2022. godine.

Foto:Simpo Foto:Simpo
POPUSTI ZA GOTOVINSKO PLAĆANJE
 
Proizvodi iz nove kolekcije, koja je premijerno prikazana na nedavno održanom Beogradskom sajmu nameštaja, kao i aktuelni asortiman proizvoda, mogu biti deo vašeg doma uz sjajne gotovinske popuste:
 
- 25% popusta na garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, krevete, stolice, fotelje, taburee i dušeke sa lagera, kao i
 
- 20% na pločasti nameštaj sa lagera.
 
LOYALTY POPUSTI
 
Ukoliko posedujete SIMPO loyalty karticu možete ostvariti i dodatne popuste. Svaki kupac (fizičko lice) može dobiti loyalty karticu bez obzira na iznos trenutne kupovine.
 
Kupovinom u nekom od SIMPO salona:
 
od najmanje 50.001 do 150.000 dinara na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujete dodatni popust od 2% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.
 
preko 150.000 dinara, na osnovu jedne ili više kupovina (kumulativno), sa loyalty karticom ostvarujete dodatni popust od 5% na kasi, na iznos poslednjeg računa sa svim odobrenim popustima.
 
ODLOŽENO PLAĆANJE ČEKOVIMA GRAĐANA
 
U SIMPU iskoristite i mogućnost kupovine čekovima građana, na odloženo plaćanje do 12 meseci bez kamate po punim maloprodajnim cenama i produžen sajamski popust od 5% koji traje do 30. novembra 2022. godine. Za odloženo plaćanje čekovima građana nije dozvoljena kupovina robe po sistemu Robe prodate unapred.
 
Detaljnije informacije o uslovima kupovine potražite OVDE.
 
PREVOZ
 
Sva roba kupljena u SIMPU čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona.
 
BESPLATNA MONTAŽA
 
Montaža je besplatna za svu robu bez obzira na njenu vrednost.
 
SIMPO U VRANJU
 
Tržni centar, Pariske komune 1. Kontakt telefon salona je 017/432-567. Radno vreme salona je od 9 do 20 h radnim danima, subotom od 9 do 18 h.
 
KLUZ, Stefana Prvovenčanog 58. Kontakt  telefon salona je 017/416-556. Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18 h.
 
 
 

Foto Galerija

Velika akcija u SIMPU

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: