SIMPO na najvećem regionalnom sajmu nameštaja

Lokalne vesti - Utorak 05.11.2019 - 14:20

Na 57. Sajmu nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu, svoj najnoviji proizvodni program predstavlja i kompanija "Simpo" iz Vranja.

"Simpo" u elitnom društvu na Beogradskom sajmu FOTO: Promo
Sajam nameštaja je otvoren u prostoru Beogradskog sajma u utorak i trajaće do 10. novembra
 
Ova manifestacija predstavlja najznačajniji regionalni događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi.
 
Manifestacija okuplja ugledne kompanije iz ovog dela Evrope i sveta, a u fokus stavlja nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, inovativne tehnologije, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena, kao i dizajnere mlađe generacije iz celog regiona koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.
 
Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 500 izlagača iz 38 zemalja.
 
Posetiocima se predstavljaju izlagači iz Italije, Nemačke, Švajcarske, Danske, Austrije, Švedske, Turske, Češke, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovenije i drugih zemalja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: