SINDIKAT APOTEKE: Direktorka, gde su MILIONI?

Lokalne vesti - Sreda 27.04.2016 - 12:25

U Apoteci Vranje formiran je novi sindikat, koji od aktualne direktorke Olivere Tomić zahteva, između ostalog, i da prestane sa zastrašivanjem zaposlenih.

Novi sindikat u Apoteci Vranje. Foto. T. Stamenković Novi sindikat u Apoteci Vranje. Foto. T. Stamenković

Članovi novoformiranog sindikata “Organizacija sindikalne akcije - ZU Apoteka Vranje" nezadovoljni su, kako kažu, lošim radom direktorke Tomić, kao i narušenim međuljudskim odnosima u kolektivu.

Prema rečima Sunčice Tabaković, predsednice sindikata, zaposleni traže od direktorke da prestane sa zastrašivanjem otkazima, a naročito članova „OSA Apoteka Vranje“.

- Tražimo da  direktorka Tomić odmah obavesti zaposlene i javnost koliko iznose negativne nivelacije lekova u 2015. godini, i na osnovu čega je Apoteci Vranje naneta višemilionska šteta, čime je kolektiv doveden u tešku finansijsku situaciju - navodi Tabakovićeva.

Sindikalci traže da u što kraćem roku otpočne socijalni dijalog, kao i da što pre bude potpisan kolektivni ugovor .

 „OSA Apoteka Vranje“ poručuje da poziva sve kolege da se ne boje i da se što pre priključe sindikalnoj borbi za spas ove ustanove, dok, kako kažu ne bude kasno.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: