SKGO obezbedila zaštitnu opremu za Vranje

Lokalne vesti - Četvrtak 28.05.2020 - 11:19

Stalna konferencija gradova i opština u saradnji sa Nemačkom razvojnom saradnjom (GIZ) obezbedila je zaštitnu opremu za zaposlene u Vranju, Pirotu, Nišu, Medveđi, Beloj Palanci, Somboru, Kruševcu, Kragujevcu, Čačku, Vrnjačkoj Banji, Novoj Varoši, Loznici, Šapcu, Plandištu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Svilajncu, Rači i Malom Zvorniku.

Foto: SKGO Foto: SKGO

Ovih 19 JLS dobija zaštitnu opremu u količinama dovoljnim za sve zaposlene u lokalnojadministraciji, a ukupno će biti obezbeđeno 3100 maski i isto toliko pari rukavica.

Imajući u vidu da je bezbednost na radu postavljena visoko na listi prioriteta SKGO, smatrali smo da je važno uložiti dodatni napor i podržati unapređenje bezbednosti zaposlenih.

Zaštitna oprema će biti dostavljena lokalnim samoupravama poštom u narednih nekoliko dana.

Zaštitna oprema je obezbeđena uz podršku projekta nemačko-srpske razvojne saradnje “Podrška reformi javne uprave u Srbiji“, koji sprovodi GIZ.

 
SKGO u saradnji sa GIZ-om sprovodi aktivnost "Unapređenje administrativne efikasnosti i delotvornosti na lokalnom nivou", koja ima za cilj jačanje kapaciteta lokalne samouprave da upravljaju resursima i podižu kvalitet usluga koje pružaju građanima i privredi uz poštovanje principa dobrog upravljanja.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: