ŠKOLA RODITELJSTVA i u Bosilegradu

Lokalne vesti - Petak 20.04.2018 - 09:33

Vranje - “Rosa voda” i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije će u sredu, 25. aprila, otvoriti Školu roditeljstva u Bosilegradu.

Ove godine još 10 škola roditeljstva u Srbiji FOTO: Promo Ove godine još 10 škola roditeljstva u Srbiji FOTO: Promo
Otvaranju koje je zakazano za 12 časova, prisustvovaće dr Vesna Knjeginjić, pomoćnica ministra zdravlja, Goran Vasilov, direktor Doma zdravlja Bosilegrad, Vladimir Zaharijev, predsednik opštine Bosilegrad i Julija Žigić, predstavnica “Rosa vode”.
 
“Rosa voda“ je u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije pokrenula dugoročan program za podršku uspostavljanju i razvoju škola roditeljstva u zdravstvenim ustanovama u kojima ovakav vid podrške ne postoji. 
 
U protekle dve godine otvoreno je 10 škola roditeljstva, a preko 3.000 roditelja i njihovih beba dobilo je neprocenjivu podršku.
 
Ove godine, ”Rosa voda“ otvara još 10 škola roditeljstva, a pored Bosilegrada, podršku će budući roditelji dobiti u Dimitrovgradu, Bečeju, Nišu, Boljevcu, Rumi, Opovu, Vršcu, Užicu i Koceljevi.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: