Skromno matursko slavlje (FOTO)

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.05.2014 - 16:31

Maturanti vranjske gimnazije „Bora Stanković“ u ponedeljak su, okupljeni u jednom od gradskih kafića, obeležili završetak srednje škole.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Kažu da je tradicionalno slavlje uz trubače poslednjeg dana školske godine ispred škole, kako su to uobičajile generacije gimnazijalaca, ovoga puta  izostalo.

Gimnazijalci su se zvanično raspustili u petak, ali zbog dana žalosti, koje je proglasila Vlada Srbije zbog žrtava poplava, nisu organizovali slavlje.

- Ipak smo odlučili da se nekako okupimo i budemo zajedno na kraju srednje škole.

Direktor nam nije dozvolio da dovedemo trubače u školu ni u ponedeljak pa je ova proslava i više nego skromna – kaže Vukašin Tričković.

Maturantkinja Emilija Sentić  pravu euforiju očekuje na maturskoj večeri 30. maja  u hotelu “Vranje”.

- Tada ćemo sve nadoknaditi i proslaviti. Iz gimnazije ću pamtiti druženje a pokušaću da zaboravim pojedine profesore  – kaže Emilija.  

I tako, skromnije nego ranijih godina, još jedna generacija vranjskih gimnazijalaca, rođenih  1995. godine, označila  je kraj svog gimnazijskog školovanja.

Nakon maturske večeri očekuju ih i pripreme za polaganje prijemnog ispita za upis na fakultete.

 

Tatjana Stamenković

 

              

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: