Skuplji prevoz u Vranju

Lokalne vesti - Utorak 13.11.2018 - 13:24

Na 143. sednici Gradskog veća većnici su usvojili Nacrt odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Vranja i dali saglasnost na Rešenje Nadzornog odbora preduzeća ,,Kavim-Jedinstvo“ Vranje za povećanje cena u gradsko-prigradskom prevozu.

Porasli troškovi. Foto: S.Tasić/OK Radio Porasli troškovi. Foto: S.Tasić/OK Radio

Cene prevoza biće  uvećane za 10 odsto,  a prema navodima iz ovog preduzeća , rast  cena uzrokovan je povećanjem cena svih troškova u vezi sa realizacijom usluge prevoza.

Na današnjoj sednici Gradskog veća usvojen je i Pravilnik o naknadi troškova službenih putovanja u organima grada Vranja i Predlog odluke o pokretanju postupka za davanje u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini javnim nadmetanjem.

Ovom odlukom pokreće se postupak davanja u zakup poslovnih prostora u javnoj svojini u Ulici Beogradskoj 13 i 15.

Takođe, članovi Gradskog veća  prihvatili su  i Tekst javnog oglasa za davanje u zakup površine javne namene za postavljanje privremenih objekta-balon sala, javnim nadmetanjem na dve lokacije: ugao Ulica Novosadske i Branka Radičevića i u Ulici Maričkoj.

Doneta su i Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije ,,Zlatni puž 2019.“, šesti Svetski dečji festival animiranog filma i imenovanju organizacionog odbora manifestacije ,,Svetosavska nedelja 2018.“ i usvojen je Predlog Rešenja o obrazovanju Saveta za upravljanje Brend strategijom 2018 - 2023.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
13.11.2018. , 22:01
Autobuske karte u prigradskom saobracaju su poskupele jos proslog meseca. Tako da ili su prvo poskupeli pa su glasali ili ce jos jednom da ih poskupe