Skupština grada: Na dnevnom redu DVA BUDŽETA

Lokalne vesti - Četvrtak 12.12.2019 - 09:57

U utorak, 17. decembra, sa početkom u 09.00 sati, biće održana 39. sednica Skupštine grada.

Na dnevnom redu gradska kasa FOTO: D. Ristić/OK Radio Na dnevnom redu gradska kasa FOTO: D. Ristić/OK Radio
Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće, između ostalog, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Vranja za 2019. godinu, kao i Predlog Odluke o budžetu grada Vranja za 2020. godinu.
 
Na dnevnom redu će se naći i Predlog Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim komunalnim taksama, Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o lokalnim administrativnim taksama i Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o naknadama za usluge koje pruža Gradska uprava.
 
Razmatraće se i Predlog Odluke o pravu na naknadu dela troškova boravka dece u Predškolskoj ustanovi čiji je osnivač drugo pravno ili fizičko lice na teritoriji grada Vranja. 
 
Na dnevnom redu je i Predlog Odluke o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom, Predlog Odluke o dodeljivanju nagrade “Sveti Sava", te Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o materijalnoj podršci porodici za novorođeno dete i prvorođeno dete u Novoj godini.
 
Odbornici će razmatrati i Predlog Odluke o izmeni Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Odluke o dopuni Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2019. godinu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: