Skupština grada o JAVNIM PRIZNANJIMA i izmenama odluke o sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti

Lokalne vesti - Sreda 20.01.2021 - 13:30

U ponedeljak 25. januara, sa početkom u 10 sati biće održana sedma sednica Skupštine grada Vranja, na kojoj će između ostalog biti razmatrana Odluka o dodeli javnih priznanja za 31. januar - Dan oslobođenja Vranja 1878.

Sednica će biti održana u velikoj sali Skupštine grada FOTO: vranje.org.rs Sednica će biti održana u velikoj sali Skupštine grada FOTO: vranje.org.rs
Takođe, odbornici će razmatrati i Predlog odluke o određivanju pravca pružanja državnih puteva drugog reda koji prolaze kroz naseljena mesta na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog odluke o načinu i postupku imenovanja direktora javnih preduzeća i javnih komunalnih preduzeća, čiji je osnivač grad Vranje. 
 
Na sednici će biti razmatrani i Predlozi odluka o izmenama i dopunama odluka o osnivanju javnog preduzeća ,,Urbanizam i izgradnja grada Vranja” i javno komunalnog preduzeća ,,Parking servis”, kao i Predlozi odluka o izmenama i dopunama odluka o usklađivanju poslovanja pojedinih javnih preduzeća sa Zakonom o javnim preduzećima
 
Takođe, na dnevnom redu je i Predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o upravljanju grobljima, sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji grada Vranja. 
 
Odbornici će se izjasniti i o Predlogu odluke o dopuni odluke o pribavljanju, raspolaganju, korišćenju i upravljanju stvarima u javnoj svojini grada Vranja, kao i Rešenju o imenovanju Izborne komisije za sprovođenje izbora za članove saveta mesnih zajednica na teritoriji grada. 
 
Sednica će biti održana u velikoj sali Skupštine grada.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: