Skupština grada razmatra IZVEŠTAJ GRADONAČELNIKA

Lokalne vesti - Ponedeljak 12.04.2021 - 10:45

U četvrtak 15. aprila, sa početkom u 09.00 sati, u sali Pozorišta "Bora Stanković", biće održana deseta sednica Skupštine grada.

Deseta sednica u četvrtak FOTO: vanje.org.rs Deseta sednica u četvrtak FOTO: vanje.org.rs
Na dnevnom redu biće izveštaji o radu Gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave i lokalnog ombudsmana za 2020. godinu. 
 
Odbornici će, između ostalog, razmatrati i Predlog Odluke o predlogu Vladi Republike Srbije da donese Odluku o prenosu prava javne svojine na gradskom građevinskom zemljištu iz državne svojine Republike Srbije u javnu svojinu grada Vranja, bez naknade neposrednom pogodbom i Predlog Rešenja o imenovanju stručnog tima za realizaciju projekata javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije na teritoriji grada Vranja.
 
Na dnevnom redu su i Izveštaji o radu sa Finansijskim izveštajima poslovanja za 2020.godinu javnih preduzeća “Vodovod”, “Komrad”, “Novi dom”, “Uprava Banje”, Izveštaje o radu Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ za 2019. i 2020. godinu godinu sa Finansijskim izveštajima poslovanja, Izveštaje o radu Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ Vranje za 2019. i 2020. godinu sa Finansijskim izveštajima poslovanja, Izveštaj o radu Privrednog društva „Slobodna zona“ Vranje za 2020. godinu sa Finansijskim izveštajem poslovanja za 2020. godinu.
 
Razmatraće se i Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o nagrađivanju učenika i studenata i novčanoj pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, kao i Predlog Odluke o izmeni Odluke o uslovima i načinu proizvodnje, distribucije i snabdevanja toplotnom energijom.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: