Skupština imenovala VD DIREKTORE pojedinih javnih ustanova

Lokalne vesti - Petak 09.07.2021 - 10:57

Odbornici su na 13. sednici gradskog parlamenta Usvojili Rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora pojedinih javnih ustanova.

FOTO: vranje.org.rs FOTO: vranje.org.rs
Za v.d. direktora JU Pozorište ,,Bora Stanković” imenovan je Nenad Jović dipl. ekonomista koji je i do sada obavljao ovu dužnost.
 
Maja Aleksić dipl. istoričar umetnosti imenovana je za  v.d. direktora JU ,,Narodni muzej” Vranje umesto dosadašnjeg Saše Stamenkovića
 
Na mesto v.d. direktora JU ,,Narodni univerzitet” imenovana je Gordana Dimitrijević dipl. filolog za srpski jezik i književnost. 
 
Za v.d. direktora JU Istorijski arhiv ,,31. januar” imenovan je Borivoje Manasijević prof. razredne nastave. 
 
Jasmina Stojanović dip. slikar imenovana je za v.d. direktora JU ,,Škola animiranog filma” umesto. dosadašnjeg Miroslava Đerića.
 
Na sednici Skupštine grada odbornici su usvojili i Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornih odbora pojedinih javnih preduzeća.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: