Skupština razmatra paket odluka o građevinskom zemljištu

Lokalne vesti - Petak 11.05.2018 - 07:16

U sredu, 16. maja sa početkom u 09.00 sati, biće održana 24. sednica Skupštine grada.

Na dnevnom redu i poljoprivreda, javni red i mir i Romo FOTO: D. Ristić/OK Radio Na dnevnom redu i poljoprivreda, javni red i mir i Romo FOTO: D. Ristić/OK Radio
Odbornici će razmatrati, između ostalog, Predlog odluke o obezbeđenju parking mesta za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti i Predlog odluke o izmenama Odluke o utvrđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta i zakupnine za zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini.
 
Na dnevnom redu je i Predlog Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Vranja za 2018.godinu, Informacije o stanju javnog reda i mira, bezbednosti saobraćaja i stanju kriminaliteta na području grada Vranja u 2017. godini.
 
Biće razmatran i Predlog Akcionog plana za poboljšanje položaja Roma i Romkinja Grada Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja 2018-2021, kao i Predlog Rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: