SLAVČETU Vidovdanska nagrada u HANU

Lokalne vesti - Sreda 28.06.2017 - 11:45

Lekar Zdravstvenog centra Vranje Slavče Antanasković, specijalista anesteziologije, dobitnik je Vidovdanske nagrade za zaslužnog građanina, odlučila je Skupština opštine Vladičin Han.

Doktor Antanasković na radnom mestu FOTO preentscreen you tube Doktor Antanasković na radnom mestu FOTO preentscreen you tube

Nagrada je doktoru Antanaskoviću dodeljena za izuzetne rezultate i doprinos u oblasti medicine i prvu primenu lateralnog pristupa prilikom orotrahijalne intubacije.

Primarijus doktor Slavče Antanasković priznanje je dobio i od Lekarske komore Srbije, a zapažene rezultate postigao je u Turskoj kada je pred svojim kolegama održao predavanje o lateralnom pristupu prilikom orotrahijalne intubacije.

- Ova tehnika je zaštićena kao patent  u medicini, a koja ujedno beleži i svetske razmere - naveo je Goran Mladenović, predsednik opštine Vladičin Han, prilikom usvajanja predloga o dodeli nagrade Antanaskoviću.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: