Sledeći korisnici u subotu bez struje

Lokalne vesti - Petak 17.11.2023 - 13:06

Ogranak Elektrodistribucija Vranje izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u subotu 18.11.2023. godine bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

Foto:OK radio Foto:OK radio
Vranje:
 
S.Žitorađe, Trafo reon „Žitorađe obdanište“, deo u periodu  od 8.00 do 16.00 časova
 
Vranjskka Banja:
 
Traforeon „Rasadnici“, deo naselja Ogoš, u periodu od 08.00 do 12.00 časova
 
Trafo reon „Blok 3“, deo naselja Smonica, u periodu  od 12.00 do 16.00 časova
 
 
Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom.
 
Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja,
 
zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Korisnike molimo za razumevanje.
 
Tokom trajanja radova molimo korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.
 
U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //