SLOBODNI GRAĐANI Vranja na slikanju sa Borom

Lokalne vesti - Utorak 27.03.2018 - 11:39

U okviru 52. „Borine nedelje“, u Galeriji Narodnog muzeja je organizovan program pod nazivom „Građanski album – fotografija sa Borom“.

"Slobodni građani Vranja" pohrlili na slikanje sa Borom FOTO:D. Ristić/OK Radio
U holu Galerije su postavljeni panoi sa fotografijama Bore Stankovića i po jedne muške i ženske osobe sa isečenim prorezima za lice, tako da svako ko želi, može da napravi svoju fotografiju sa najčuvenijim Vranjancem.
 
U najavi programa navedeno je da učestvuju „slobodni građani Vranja“.
 
Iako je na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen program ovogodišnje „Borine nedelje“ Miroslav Cera Mihailović u ime organizatora lakonski najavio da očekuje sve građane Vranja, u vreme početka niko od „slobodnih građana Vranja“ se nije pojavio.
 
Ipak, kako program traje čitavog dana, sve do 20 sati, svi zainteresovani imaju priliku da se „slikaju“ sa Borom Stankovićem.
 
U nastavku 52. „Borine nedelje“, u sredu će biti predstavljena knjiga „Lilija, ne preteruj“.
 
Promocija će biti održana u Gimnaziji „Bora Stanković“ sa početkom u 19 časova, a pored autorke Lidije Marković, o knjizi će govoriti i Sunčica Denić, dekan Pedagoškog fakulteta u Vranju i profesor Gimnazije Tanja Rusimović.
 
„Borina nedelja“ će biti zaključena u četvrtak dodelom nagrade „Borisav Stanković“ Grozdani Olujić.
 
O nagrađenom romanu Grozdane Olujić "Preživeti do sutra" govoriće Slađana Jaćimović, Aleksandar B. Laković i Zorana Opačić.
 
Istovremeno, u Beogradu će biti održan program „Bora u Francuskoj 7“.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: