SMS za život: Ljiljani preti PREKID TERAPIJE

Lokalne vesti - Sreda 14.02.2018 - 11:50

Ljiljani Jovčić iz Vranja preti prekid terapije u lečenju karcinoma, ukoliko u najskorijem periodu ne prikupi još oko tri miliona dinara.

Ljiljani potrebno još oko tri miliona dinara FOTO: budihuman.rs Ljiljani potrebno još oko tri miliona dinara FOTO: budihuman.rs

Ljiljani su u junu 2017. godine na rutinskom pregledu otkrivene promene na dojci, nakon čega joj je dijagnostifikovan karcinom dojke.

Od pregleda do operacije je prošlo samo mesec dana, a rak je rastao neverovatnom brzinom.

Operativnim zahvatom, Ljiljani je odstranjena tumorska masa od 6,8 cm zajedno sa desnom dojkom.

Nakon operacije primenjena su četiri ciklusa hemioterapije, a Ljiljana je trenutno na lečenju u poznatoj skopskoj klinici “Sistina”.

Porodica je opterećena kreditom i hipotekom koja je stavljena na imovinu kako bi finansirali Ljiljanino lečenje i više nije u stanju da prikupi potreban novac.

Jovčićeva je ušla u program Humanitarne fondacije “Budi human – Aleksandar Šapić”, tako da joj humani ljudi mogu pomoći upisivanjem broja 434 i slanjem SMS-a na 3030.
 
Ljiljani možemo pomoći i uplatom na račun broj 200-110452675 u Banci Poštanska štedionica, kao i putem linka e-doniraj.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: