Sneg zaledio i NAPLATU PARKIRANJA

Lokalne vesti - Sreda 16.01.2019 - 11:36

Sneg koji je proteklih dana prekrio Vranje, pored svih uobičajenih muka koje zadaje stanovništvu, otežao je i naplatu parkiranja u gradu.

Parking mesta praktično neobeležena FOTO: G. Mitić/OK Radio Parking mesta praktično neobeležena FOTO: G. Mitić/OK Radio
Kako OK Radio saznaje, radnici Parking servisa ovih dana tolerišu parkiranje automobila na snegom pokrivenim parking mestima u centru i ne naplaćuju uslugu.
 
Kako navodi naš izvor u ovom gradskom javnom preduzeću, to važi samo za parking mesta u gradskim ulicama gde su čistači snežne nanose sa središnjeg dela kolovoza nabacali po obodima i trotoarima.
 
- Ne bi bilo korektno naplaćivati parking u ovakvim vanrednim uslovima – navodi naš sagovornik.
 
Osim toga, zbog nanosa snega, ova parking mesta praktično ostaju neobeležena, tako da naplata parkiranja nema ni faktičku osnovu.
 
Naplata usluge parkiranja se vrši redovno na svim mestima gde su parking mesta uredno raščišćena, a u Parking servisu se nadaju da će uskoro doći do potpune normalizacije saobraćaja u gradu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Srdjan
16.01.2019. , 23:47
Parking treba da ima i odredjenu mehanizaciju kako bi očistili parking mesta,ovako počece naplata u prolece...tako da gradjani uzivajte...
petar
17.01.2019. , 00:15
pa ocistite ih. pa sneg od 4 stavite na jedno mesto i gubitak vam je 25% a ne 100 kao sad