SNS: Godine bankrota su ODAVNO ZA NAMA

Lokalne vesti - Sreda 15.07.2020 - 10:30

Godine urušavanja institucija Srbije, njene rasprodaje i bankrota su odavno za nama, a smena vlasti koja je nastupila pobedom Srpske napredne stranke i Aleksandra Vučića, otvorila je sasim novo poglavlje nacionalne istorije, saopštio je vranjski SNS u svom odgovoru Novici Tončevu.

"Bahatost nikome dobro nije donela" FOTO: D. Ristić/OK Radio
Jug Srbije godinama oseća posledicu parazita društva Novice Tončeva, koji osim besramnog bogaćenja na račun partije kojoj pripada, leči svoje frustracije napadajući upravo one zahvaljujući kojima se jug Srbije više ne pustoši, već unapređuje investiranjem, izgradnjom i rastom životnog standarda njegovih građana, ocenjuju u vranjskom SNS-u.
 
Prema njihovim tvrdnjama, Dragan Stevanović, državni sekretar u ministarstvu privrede, je najčešće meta Novice Tončeva jer je, kako kažu naprednjaci, "najviše doprineo da se posebna pažnja usmeri na jug Srbije".
 
Iako je SPS kao koalicioni partner dao svoj doprinos u radu i rezultatima koje je ostvarila aktuelna vlast, to nikako ne može biti opravdanje za nekog ko je iskoristio učešće u vlasti isključivo radi umnožavanja sopstvenog bogatstva, navodi se u saopštenju.
 
- Jasno je da fukare i lezilebovići poput Novice Tončeva ne praštaju uspeh, naročito onaj koji je ostvaren tu gde su navikli da ušuškani u partijsko leglo, egzistiraju na plećima običnog čoveka kome sem časti, ništa drugo nisu ostavili.
 
Mi iz Srpske napredne stranke nećemo ćutati na osionost ovog izgrednika. 
 
Bahatost nikome dobro nije donela, neće ni ovom vlastodršcu i kabadahiji - poručuje se u saopštenju koje potpisuje Savet za informisanje Gro SNS u Vranju.
 
Podsetimo, Novica Tončev je u svom saopštenju istakao da je ponosan što je Surdulica jedina opština u Srbiji u kojoj je SPS pobedio na lokalnim izborima, i to u najtežim okolnostima do sada, boreći se, kako je napisao, protiv Dragana Stevanovića Bosketa.
 
- U svom beskrupuloznom napadu na ljude i institucije, ovaj čovek je uspeo da utiče i na Ministarstvo deleći otkaze, i na Tužilaštvo, hapseći članove SPS Surdulica
 
Spreman sam da na sve načine zaštitim svoje ljude i svoju partiju i u tome se neću štedeti - napisao je Tončev
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Goge
15.07.2020. , 18:59
Od sns-a veće štetočine nema. Sps jeste zlo sli sns je to prešišao.