SNS izričito protiv URS-a

Lokalne vesti - Sreda 10.10.2012 - 11:59

Nakon informacije o postojanju mogućnosti ulaska URS-a u lokalnu vlast, u gradskom odboru SNS u Vranju kažu da do toga neće doći ili će u suprotnom biti raspisani novi izbori.

Tričković Tričković
O eventualnom priključenju Dinkićeve stranke vladajućoj koaliciji u Vranju neformalno se pričalo u ponedeljak, na radnom ručku. 
 
Tom razgovoru između gradonačelnika Zorana Antića i predsednika GrO URS Uroša Trajkovića prisustvovao je i predsednik vranjskih naprednjaka Dejan Tričković. 
 
- Ja sam tada sedeo za stolom i jeste se pričalo o tome, ali samo kao ideje koje bi eventualno mogle u narednom periodu biti realizovane. 
 
Stav naše stranke je da nam treći ne treba jer imamo dovoljno ljudi i dovoljno odbornika u Skupštini. Svakako je bolje deliti kolač na dva, nego na tri dela - kaže Tričković. 
 
On napominje da se naprednjaci ni u kom slučaju neće složiti sa idejom o potpisivanju sporazuma između vladajuće koalicije i URS-a. 
 
- Nema nikakve šanse da na to pristanemo. Između ostalih i mi smo ti koji smo tražili i dalje tražimo moralnu ostavku Uroša Trajkovića na mesto direktora Zdravstvenog centra. 
 
Kako bi to izgledalo da posle svega sa njim zajedno vodimo ovaj grad? Ukoliko se naši koalicioni partneri odluče da na to pristanu, nastaće haos. 
 
Ne želim o tome da razmišljam, ali mislim da bi u tom slučaju došlo do raspisivanja novih lokalnih izbora. 
 
Pobogu, nas koji smo trenutno u vlasti su građani Vranja izabrali i svako dodatno priključenje biće veštačko i protiv volje Vranjanaca - izričit je Tričković. 
 
Podsećamo da je u utorak predsednik URS-a u Vranju Uroš Trajković za OK Radio najavio moguć ulazak njegove stranke u gradsku vlast,  čime bi se u Vranju preslikala republička Vlada. 

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: