SNS saglasna: STOJANČIĆ prvi čovek novog Urbanizma, drugi DENZI

Lokalne vesti - Četvrtak 24.01.2019 - 13:23

Branimir Stojančić, sekretar IO vranjskog SPS-a, kandidat je ove partije za mesto direktora novog Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, potvrdio je predsednik Gradskog odbora SPS-a u Vranju, Zoran Antić.

Antić: Nema frke, Stojančić prošao sve filtere FOTO: D. Ristić/OK Radio Antić: Nema frke, Stojančić prošao sve filtere FOTO: D. Ristić/OK Radio
Lider vranjskih socijalista Zoran Antić je na redovnom otvorenom danu za medije, demantovao medijske i čaršijske spekulacije da je bilo sukoba u partiji i vladajućoj koaliciji oko ove funkcije.
 
- Nije bilo nikakve tuče, frke, niti udaranje ispod ili iznad stola; ispoštovana je kompletna procedura i koalicioni sporazum - istakao je on.
 
Antić navodi da je aktuelna direktorka preduzeća Tatjana Cvetković još prošlog novembra, u postupku pripreme za formiranje „Urbanizma i izgradnje grada Vranja“ dala veoma važne smernice i ideje oko funkcionisanja ovog preduzeća.
 
- Dogovor sa njom je bio da se ona povuče sa čelnog mesta i preuzme funkciju izvršnog direktora koju je ranije vršila za poslove urbanizma i prostornog planiranja, čime se otvorilo mesto prvog čoveka preduzeća.
 
Za mesto direktora je bilo tri kandidata, svi su prošli adekvatnu proceduru i partijske filtere, da bi na kraju Branimir Stojančić dobio sve saglasnosti, uključujući i saglasnost našeg koalicionog partnera, SNS i Kadrovske komisije centrale SPS-a – obrazložio je Antić.
 
Konačnu reč o ovom postavljenju daće odbornici lokalnog parlamenta na 31. sednici u petak, 25. januara.
 
Antić dodaje da je dogovoreno da mesto drugog izvršnog direktora za komunalnu infrastrukturu i javnu rasvetu u JP preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“, preuzme Dejan Stanojević Denzi (SNS).
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
24.01.2019. , 13:29
I'ma li tu Neko da I'ma neku strucnu sprf da da up p
Sava
24.01.2019. , 13:31
I'ma li tu Neko da I'ma neku strucnu spremu
Pera pisar
24.01.2019. , 16:28
Pa jedino Tanja ima odgovarajucu strucnu spremu.....sada ce da odahne, jer ce Stojancic i Denzi da-crtaju!
djoka
24.01.2019. , 18:58
Ne nakradoste se
Ocevidac
25.01.2019. , 06:24
Ako je neko zasluzio da vodi jednu takvu ustanovu, onda je to Tanja Cvetkovic....a nije popularna zato sto zena ne ume da cita....ups! IZVINJAVAM se Tanji....UME da cita ali ne kao oni kojima Zakoni ne odgovaraju....Ja mislim da je to zbog toga sto je njena generacija ucila neku drugu azbuku i neke druge vrednosti....U svakom slucaju , Tanji puna podrska i ostani takva kakva jesi....
Ocevidac
25.01.2019. , 06:25
Ako je neko zasluzio da vodi jednu takvu ustanovu, onda je to Tanja Cvetkovic....a nije popularna zato sto zena ne ume da cita....ups! IZVINJAVAM se Tanji....UME da cita ali ne kao oni kojima Zakoni ne odgovaraju....Ja mislim da je to zbog toga sto je njena generacija ucila neku drugu azbuku i neke druge vrednosti....U svakom slucaju , Tanji puna podrska i ostani takva kakva jesi....
cvrc
25.01.2019. , 07:59
Dedovina,dedovina,dedovina li im je bre ovo na Denzija,Antica,tatkovina li je bre ovo na Mandu, na Stojancica, na Sizu...Kakvi likovi? A da Tadic i Dacic,zajedno nisu promenili izborni zakon,kada se glasalo za licnost ane za stranku,tesko da bi i jedan od sadasnjih likova i na opstinskom i reublickom nivou prosli,tesko da bi bili glasani od naroda!!!!!
Горан
25.01.2019. , 12:25
Просто невероватно да исти људи само мењају партије и функције у задњих25год. Шта очекивати од истих јер нити су постали паметноји нит способнини. Гфе су њуди млади који се школују, да они одлазе а ове ће заменити њихова сеца и тако у зачарани круг. Колико кривичних пријава и сви невини. Нема нама спаса.