SNS Vranje: Bedan pokušaj komercijalizacije ubijenog premijera

Lokalne vesti - Sreda 13.03.2019 - 12:27

Savet za informisanje Gradskog odbora SNS u Vranju izdao je saopštenje u kome se “sa nevericom konstatuje da je poslednje saopštenje Demokratske stranke jedan zaista bedan pokušaj komercijalizacije ubijenog premijera u kontekstu kvazi građanskih protesta koji se dešavaju u Vranju”.

Odgovor na saopštenje vranjskog DS-a Odgovor na saopštenje vranjskog DS-a
Povodom saopštenja DS Vranje izdatom na godišnjicu ubistva Zorana Đinđića, u kojem se navodi da, nastavljajući pravcem ubijenog premijera, ova partija podržava građanske proteste, iz SNS-a odgovaraju:
 
- Nemojte da lažete da vi podržavate proteste "1 od 5 miliona". Što ne budete iskreni i kažete građanima da ih vi organizujete? Zašto se krijete?
 
Nije vas valjda sramota vaše vladavine, koja je ostala upamćena po pljačkaškim privatizacijama i ekonomskom uništavanju Srbije - navodi se u saopštenju. 
 
Vranjski naprednjaci navode da je od odlaska demokrata sa vlasti u Srbiji otvoreno skoro 200 novih fabrika
 
- Da li znate šta to znači? To znači da ste i više od tog broja vi uništili i zatvorili dok ste bili na vlasti. 
 
Da li znate koliko je kilometara auto puteva i puteva izgrađeno od kada niste više ni blizu parama građana Srbije? 
 
A jedini putevi koje ste vi gradili su bili putevi do vaših džepova i tekućih računa, koje ste dobro napunili - piše u saopštenju vranjskih naprednjaka.
 
SNS Vranje ocenjuje da DS čeka duga vanparlamentarna borba i dodaje da je napuštanje lokalne skupštine „još jedan pucanj u prazno i dokaz dezorijentisanosti”.
 
- Gospodo demokrate i posle toliko godina od ubistva tadašnjeg premijera Zorana Đinđića, vi, njegovi politički unučići, ga i dan-danas ubijate i sahranjujete.
 
Svojim nazovi političkim delovanjem ne dajete mu da počiva ni na onom svetu, već ga opijeni mržnjom i lažima svakodnevno prevrćete u grobu - zaključuje se u saopštenju koje potpisuje Savet za informisanje GrO SNS
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Pera
13.03.2019. , 18:14
Vi iz SNS ste pravi pacenici. Sitili ste se Zoranivom ubistvu a sad ga kao velicate. Sram vas bilo