Španija: Pala narko banda, uhapšeni Vranjanke i Vranjanci?

Lokalne vesti - Ponedeljak 22.02.2021 - 14:36

Kriminalna grupa, među kojima je nekoliko Srba, Hrvata i Crnogoraca, uhapšena je prošle nedelje u Španiji, javljaju agencije.

Navodno, najmanje jedan uhapšeni je iz Vranja FOTO: YouTube screenshot Navodno, najmanje jedan uhapšeni je iz Vranja FOTO: YouTube screenshot
U Vranju se spekuliše da je među uhapšenima i jedna Vranjanka, dok se sumnja da je lišeno slobode još neko iz našeg grada.
 
Hapšenje je usledilo nakon pretresa na tri lokacije, gde je otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane i zaplenjeno više od 3.000 biljaka.
 
Kako su saopštili zvaničnici u Španiji, radi se o izuzetno složenoj policijskoj akciji koja je usledila nakon kompleksne istrage, jer je osumnjičena banda narko-dilera imala jake mere obezbeđenja.
 
Kada su agenti upali u tri objekta, dvojica od petorice osumnjičnih su pokušali da pobegnu, ali su ih je policija sustigla i privela. 
 
Španski mediji prenose da je za jednog od uhapšenih raspisan nalog za ekstradiciju u Srbiju, zajedno sa zahtevom Istražnog suda u Valensiji, a oba zločina povezana su sa trgovinom narkoticima.
 
Uhapšenima se na teret stavlja zločin protiv javnog zdravlja zbog narkotika, falsifikovanje dokumenata, pripadnost organizovanoj kriminalnog grupi i prevaru sa električnom energijom, ali još uvek nije saopšten identitet uhapšenih.
OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: