Specijalci MUP-a iz Vranja evakuisali ČETVORICU DEČAKA iz poplavljenog područja

Lokalne vesti - Utorak 12.01.2021 - 10:49

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije sa Specijalističkim timovima za spasavanje i rad na vodi evakuisali su 34 osobe iz objekata koji su poplavljeni izlivanjem bujičnih potoka.

Specijalistički tim za spasavanje FOTO: MUP Specijalistički tim za spasavanje FOTO: MUP
Kako je saopšteno na zvaničnoj internet stranici MUP-a, u ovim akcijama evakuisane su 22 osobe iz Doljevca, dve iz Leskovca, šest iz Bojnika i četiri iz Bujanovca.
 
Na teritoriji Pčinjskog upravnog okruga tokom jučerašnjeg dana, pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Vranje vršili su crpljenje vode iz poplavljenih domaćinstava na teritoriji grada Vranja, Gradske opštine Vranjska banja, opština Vladičin Han, Bujanovac i Preševo
 
Specijalistički tim za spasavanje i rad na vodi iz Vranja uspešno je izvršio evakuaciju četiri dečaka u mestu Bujanovačka banja
 
Pripadnici VSJ Vranje nastavljaju da obilaze teren na kritičnim lokacijama.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: