Sportski savez se Štefaneku žalio na PROBLEME

Lokalne vesti - Petak 30.03.2018 - 09:00

Delegacija iz Vranja iznela je pred čelnike Sportskog saveza Srbije probleme sa kojima se suočava ovdašnji Sportski savez.

Čelnici Saveza obećali pomoć Vranjancima FOTO: Sportski savez Srbije Čelnici Saveza obećali pomoć Vranjancima FOTO: Sportski savez Srbije
Predsednik Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković primili su u prostorijama Sportskog saveza Srbije predstavnike vranjskog sporta i to predsednika Sportskog saveza Vranja Nebojšu Cvetkovića, šeficu kabineta gradonačelnika Tanju Zlatković i člana upravnog odbora Slađana Stanojkovića
 
Kako stoji u saopštenju Sportskog saveza Srbije, Vranjanci su u razgovoru ukazali da je Sportski savez je do promene rukovodstva, 2016. godine funkcionisao sa nebrojeno mnogo nepravilnosti koje nisu opravdane. 
 
Sadašnje rukovodstvo je sa pravom rukovođenja preuzelo i dug od 23 miliona koji postoji prema Sportskom centru Vranje. 
 
Takođe pokrenuti su razni sudski sporovi od strane radnika koji se više ne vode kao zaposleni a kojih je bilo čak 31
 
- Predsednik i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije će u saradnji sa profesorom Nenadom Đurđevićem naći najbolje rešenje kako bi se trenutna situacija u Vranju rešila na miran a pre svega zakonski ispravan i regularan način – obećali su zvaničnici.
 
Ovom prilikom je predsednik Sportskog saveza Srbije napomenuo da svi teritorijalni sportski savezi u Republici Srbiji mogu da se obrate Sportskog savezu Srbije za rešavanje tekučih problema a da je na Savezu da nađe rešenje da te probleme i da svojim članicama izađe u susret.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: