Spremne sankcije i prijave: Kontrolno merenje vanrednog prevoza i osovinskog opterećenja

Lokalne vesti - Nedelja 20.10.2019 - 12:38

Vranje - JP „Putevi Srbije“ u cilju zaštite državnih puteva i bezbednosti svih učesnika u saobraćaju obaveštava sve prevoznike, pravna lica, vlasnike i korisnike teretnih vozila da se akcija preventivnog kontrolnog merenja vanrednog prevoza i osovinskog opterećenja teretnih vozila ukupne mase preko 7,5 tona odvija u kontinuitetu na državnim putevima I i II reda, na osnovu Rešenja resornog ministarstva.

U cilju zaštite državnih puteva i bezbednosti saobraćaja FOTO: S.Tasić/OK Radio U cilju zaštite državnih puteva i bezbednosti saobraćaja FOTO: S.Tasić/OK Radio
Svi prevoznici koji ne izvrše merenje osovinskog opterećenja, i ne postupaju u skladu sa postavljenom privremenom saobraćajnom signalizacijom biće zakonski sankcionisani i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.
 
Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i izvrše svoje zakonske obaveze, poručuju "Putevi Srbije".
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: