SPS predstavio poslanike

Lokalne vesti - Četvrtak 20.02.2014 - 12:29

SPS u Vranju počeo je predizbornu kampanju u sredu uveče, predstavljanjem kandidata za narodne poslanike pred prepunom velikom salom hotela „Vranje“.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Članovima i simpatizerima obratili su se kandidati koji se nalaze na listi Socijalističke partije Srbije za predstojeće parlamentarne izbore, a dešavanju je prisustvovao i predsednik Izvršnog odbora stranke Branko Ružić.

Nakon predstavljanja kandidata, novim članovima stranke podeljene su članske karte.

– Marta ćemo pokazati pravu vrednost SPS-a koju narod želi. Mi nećemo obećavati, već ćemo odmah sa reči prelaziti na dela.

Pokazali smo koliko znamo i umemo. Od ovog trenutka iz Vranja kreće izborna pobeda koalicije okupljene oko SPS-a – rekao je jedan od kandidata za narodnog poslanika Negovan Stanković.

Inače, na listi SPS-a za parlamentarne izbore su i predsednik opštine Surdulica Novica Tončev, zatim načelnik Pčinjskog upravnog okruga Budimir Mihajlović, pa predsednica Opštinskog odbora SPS u Trgovištu Marija Jordanović.

Na listi potencijalnih narodnih poslanika su i predsednik GrO Jedinstvene Srbije u Vranju i direktor Skijališta „Besna kobila“ Dejan Manić, poljoprivredna proizvođačica iz sela Milanovo kod Vranja Nela Spasić i socijalista iz Vladičinog Hana Miljan Stojanović.

Aleksandar Aca Stojković

 

                  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: