SPS se sa ponosom seća dr Zvonka Đorđevića

Lokalne vesti - Utorak 21.07.2020 - 14:19

Gradski odbor Socijalističke partije (SPS) u Vranju uputila je sa iskrenom tugom i pijetetom, izraze najdubljeg saučešća i poštovanja porodici preminulog dr Zvonimira Đorđevića.

Nenadokandiv gubitak za naše zdravstvo FOTO: vranje.org.rs Nenadokandiv gubitak za naše zdravstvo FOTO: vranje.org.rs
Prerana smrt otrgla je iz naših redova vrsnog lekara i velikog humanistu, stoji u saopštenju.
 
Vranjski socijalisti podsećaju da je dr Zvonko Đorđević bio prvi subspecijalista iz oblasti gastroenterohepatologije u vranjskoj bolnici i prvi na niškom Medicinskom fakultetu.
 
Kada je 2007.godine objavio endoskopski atlas „Endoskopija proksimalnog segmenta gastrointestinalnog trakta“ u čitavoj Evropi nije postojala nijedna slična stručna i naučna publikacija.
 
- Socijalistička partija Srbije u Vranju ponosna je što je u svojim redovima imala dr Zvonka Đorđevića koji je dugi niz godina, sve do 2016.godine, obavljao dužnost direktora Opšte bolnice u Vranju, kada je u tom periodu i započeta izgradnja novog hirurškog bloka.
 
Odlazak dr Đorđevića nenadokandiv je gubitak za naše zdravstvo u kome je ostavio neizbrisiv trag, za grad Vranje i Socijalističku partiju Srbije - stoji u saopštenju Gradskog odbora SPS u Vranju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: