SPS: U moru NEREGULARNOSTI, naš rezultat ČIST KAO SUZA

Lokalne vesti - Nedelja 21.06.2020 - 23:36

Šef vranjskih socijalista Zoran Antić se zahvalio građanima Vranja što su izašli na izbore u “pristojnom broju” i čestitao kolegama iz SNS-a na pobedi.

"Ogroman broj nevažećih listića" FOTO: . Ristić/OK Radio
On je istakao da se, prema prvim saznanjima, rezultat SPS-a sa JS-om u Vranju na republičkoj listi, kreće oko 20 osto glasova, čime je zadovoljan.
 
Rezultate na lokalu je nazvao “veoma čudnim” i istakao da je vrlo diskutabilno kako su neke liste došle o velikog broja glasova.
 
Ipak, dodao je Antić, u izbornu volju naroda se ne ulazi.
 
- Sutra ćemo, najverovatnije, uložiti prigovor na brojne neregularnosti, pre svega, na veliki broj nevažećih listića, na kojima je, prema našim saznanjima, većinom zaokružen broj ispred naše liste.
 
Jako sam ponosan na naše članove i simpatizere, ostvarili smo rezultat čist kao suza, čestit i pošten, za razliku od nekih drugih – kazao je Antić.
 
Prvi na lokalnoj listi socijalista, Srđan Dekić, zahvalio se svima koji su svoj glas dali SPS-u i čestitao naprednjacima na pobedi.
 
Prema 30 odsto obrađenih biračkih mesta, kazao je Dekić, SNS je osvojio 55 odsto glasova, JS 9,6 odsto, SPS 12 odsto i Desnica 18 odsto.
 
- Izašli smo sami i ponosan sam na rezultat koji smo ostvarili.
 
Odradili smo dobar posao u kampanji i pokazali da imamo odlične ljude i odličan program – kazao je Dekić.
 
Prema podacima SPS-a, na manje od trećine obrađenih biračkih mesta izbrojano je čak 780 nevažećih listića, što je, kako kažu, nezabeleženo do sada.
 
- Neka dešavanja na biralištima su bila ispod svakog nivoa, prava sramna tržišna, a ne politička utakmica, a SPS u tome ne želi da učestvuje.
 
Ovakvim stvarima bi trebalo da se pozabave policija, tužilaštvo i službe bezbednosti, ali stara poslovica kaže, “kakav narod, takva i vlast” – zaključio je Zoran Antić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: