"Šta detetu treba da raste do neba" počela dečija nedelja

Lokalne vesti - Utorak 04.10.2022 - 10:50

Dečja nedelja već po tradiciji održava se prve sedmice oktobra. Pod sloganom ,,Šta detetu treba da raste do neba’’ do 7. oktobra biće održane brojne radionice i raznovrstan program.

Foto:Promo Foto:Promo
Prvi dan je bio rezervisan za upoznavanje dece i roditelja sa Konvencijom o pravima deteta, kao i za promociju stvaralaštva za decu – predstavom "Zlatokosa i tri medveda". Tokom današnjeg dana planiran je program pod nazivom ,,Mostovi među generacijama’’ u okviru kojeg će biti održane tradicionalne igre za decu.
 
,,Dan otvorenih vrata’’ naziv je programa trećeg dana manifestacije, kada će mališani imati neposredan susret sa predstavnicima lokalne samouprave. 
 
Četvrti dan je rezervisan za on line kampanju "Šta mi treba da rastem do neba?" sa ciljem da se odraslima približi dečja perspektiva, da se roditelji prisete svog detinjstva, svojih želja, da se ima razumevanje i da se poštuju potreba dece. 
 
Poslednjeg dana na programu su sportske aktivnosti pod nazivom ,,Moje je pravo da živim zdravo’’, koje se organizuju kako bi se podstakli zdrav način života i odrastanja i negovanje sportskog duha kode dece.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: