Stanje pod kontrolom: U Bujanovcu ukinuta VANREDNA SITUACIJA

Lokalne vesti - Sreda 23.09.2020 - 14:12

Od srede je u Bujanovcu na snagu stupila odluka o ukidanju vanredne situacije, čime se ugostiteljima, kladionicama i kockarnicama, omogućava da se vrate na standardno radno vreme.

Za kafiće i restorane važi standardno radno vreme FOTO: D. Ristić/OK Radio Za kafiće i restorane važi standardno radno vreme FOTO: D. Ristić/OK Radio
- Ostaju na snazi zaštitne mere i preporuke Vlade Srbije za sprečavanje širenja kovida-19, kao što su nošenje maski u zatvorenim prostorima, održavanje distance i zabrana organizovanja velikih slavlja - navodi se u Zaključku Štaba za vanredne situacije koju prenose Bujanovačke.
 
Za kafiće i restorane od danas važi standardno radno vreme po Odluci o radnom vremenu ugostiteljskih objekata koju je donela Skupština opštine Bujanovac, ali uz obaveznu primenu preventivnih mera.
 
- Na osnovu izveštaja Doma zdravlja i Odeljenja za inspekcijske poslove konstatovano je da je situacija pod kontrolom, broj pregleda u kovid ambulanti je znatno smanjen, kao i broj obolelih, a zaštitne mere se poštuju u dovoljnoj meri - stoji u obrazloženju odluke.
 
Vanredna situacija zbog širenja korona virusa u Bujanovcu je proglašena 17. jula.
OK Radio, Bujanovačke

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: