STANKOVIĆ: Nove investicije za veći PARKING PROSTOR u Vranju

Lokalne vesti - Petak 02.08.2019 - 13:24

Direktor Parking servisa u Vranju Marjan Stanković ukazao je da na teritoriji grada Vranja ima 1.100 parking mesta, a 33.000 registrovanih vozila, što predstavlja veliki problem, ted a će u narednom period, investicije ovog preduzeća ići u pravcu povećanja broja javnih garaža.

Predstavljanje rezultata rada Parking servisa. Foto: S.Tasić/OK Radio Predstavljanje rezultata rada Parking servisa. Foto: S.Tasić/OK Radio

Stankvić navodi da je urađen novi saobraćajni projekat za regulisanje saobraćaja na teritoriji grada i u skladu sa tim obeleženo je 80 odsto parking mesta.

- U Vranju postoje parking prostori kod Robne pijace, ispred Narodne biblioteke, dve parking garaže, od kojih jedna kod Hotela “Vranje” koja radi 100 odsto, a druga u kojoj je uloženo preko milion dinara, ali ona nije vratila uloženi novac, rekao je direktor JKP „Parking servis“ .

Takođe, u staro pauk vozilo uloženo je preko 1,5 miliona dinara.

Pre mesec dana izvršena je nabavka novog pauk vozila, gde je uloženo 3,4 miliona dinara.

Očekuje se da ovih dana vozilo već bude na terenu.


Nadam se da će prosek uklonjenih vozila biti povećan i da na taj način uz pomoć saobraćajne policije i komunalne inspekcije pokušamo da uvedemo red u parkiranju vozila u gradu
- kaže Stanković.

Najviše sredstava je uloženo u rekonstrukciju Carinskog terminala.

-Realizacija Carinskog terminala je drastično povećana. Uloženo je oko tri miliona dinara do sada.


Asfaltiran je plato, nabavljeni novi sanitarni kontejneri i portirnica, istakao je Stanković.

U toku je rekonstrukcija parking prostora kod Robne pijace
, tako da će ovaj prostor postati jedan od najsavremnijih  parkinga sa video nadzorom i led rasvetom, a sve u cilju veće bezbednosti automobila koji se tu parkiraju - pojašnjava Stanković.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: