Starac stradao pod TOČKOVIMA KAMIONA

Lokalne vesti - Utorak 11.12.2018 - 11:56

Žitelj Vranjske Banje, star 91 godinu izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak ujutro dogodila u banjskom naselju Burdinci, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Vozaču određeno zadržavanje do 48 sati FOTO: D. Ristić/OK Radio Vozaču određeno zadržavanje do 48 sati FOTO: D. Ristić/OK Radio
Prema navodima policije, na njega je naletelo teretno vozilo marke „Mercedes“ kojim je upravljao dvadesetšesetogodišnji vozač iz Vranja.
 
Starac je zadobio teške telesne povrede, usled kojih je nešto kasnije preminuo u Zdravstvenom centru u Vranju.
 
Kako OK Radio nezvanično saznaje, teretno vozilo je bilo zaustavljeno radi istovara robe ispred jedne od prodavnica.
 
Prilikom kretanja u rikverc, vozilo je naletelo na Banjčanina koji se kretao peške i zadalo mu fatalne povrede.
 
Uviđaj na licu mesta su izvršili pripadnici Policijske uprave u Vranju u prisustvu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.
 
Tužilaštvo je donelo rešenje o zadržavanju vozača teretnog vozila do 48 sati.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Aca
11.12.2018. , 13:50
Očigledno je u pitanju nesrećan slučaj. Saučešće porodici. Nadam da ovaj mladi vozač neće odgovarati jer je pred njim život a stradalo lice je bilo u ozbiljnim godinama. Mislim da je najveća kazna biti griža savest sa kojom mora da živi.