ŠTEFANEK dolazi u Vranje

Lokalne vesti - Utorak 10.07.2018 - 09:28

Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije i olimpijski šampion, u sredu 11. jula će posetiti Vranje, gde će se sastati sa predstavnicima gradskog rukovodstva.

Davor Štefanek FOTO: YouTube printscreen Davor Štefanek FOTO: YouTube printscreen
Kako je najavljeno, za Štefaneka će u 10 časova biti organizovan prijem u kabinetu gradonačelnika Vranja, gde će ga ugostiti Slobodan Milenković i njegov zamenik Nenad Antić.
 
Sat vremena nakon toga, Štefanek će imati sastanak sa predstavnicima sportskih saveza Pčinjskog okruga iz Vranja, Bujanovca, Vladičinog Hana, Surdulice, Preševa, Trgovišta i Bosilegrada.
 
U 13 časova zakazan je i prijem kod gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića.
 
Davor Štefanek je srpski rvač i reprezentativac u rvanju grčko-rimskim stilom
 
Svetski je šampion iz 2014. godine i najbolji sportista te godine u Srbiji.
 
Osvajač je zlatne medalje na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru.
 
Za predsednika Sportskog saveza Srbije (SSS), Štefanek je jednoglasno izabran na izbornoj skupštini krajem prošle godine.
 
Kao jedan od najvažnijih ciljeva u radu Štefanek je istakao razvijanje još bolje saradnje sa granskim, gradskim, regionalnim i opštinskim savezima i organizacija i povećanje broja članova kako bi se učvrstila pozicija Sportskog saveza Srbije kao jednog od najvažnijih činilaca u srpskom sportu.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: