Stiže novac za OZELENJAVANJE ulice Bore Stankovića

Lokalne vesti - Subota 22.02.2020 - 12:08

Vranju su odobrena sredstva u iznosu od 2,4 miliona dinara za ozelenjavanje ulice Bore Stankovića, u kojoj još uvek traju radovi na rekonstrukciji.

Biće izdvojeno 2.4 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs Biće izdvojeno 2.4 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs
Ministarstvo zaštite životne sredine, na osnovu Uredbe o bližim uslovima koje moraju da ispunjavaju korisnici sredstava, uslovima i načinu raspodele sredstava, načinu praćenja korišćenja sredstava i ugovorenih prava i obaveza, kao i drugim pitanjima od značaja za dodeljivanje i korišćenje sredstava Zelenog fonda Republike Srbije, donelo je Preliminarnu rang listu o dodeli sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2020. godini
 
Grad Vranje će, prema navodima Ministarstva, dobiti 2.4 miliona dinara za realizaciju „Projekta pejzažne arhitekture i hortikulture ulice Bore Stankovića“
 
Preliminarna rang lista predviđa podršku za 11 projekata, ukupne vrednosti 34 miliona dinara
 
Po raspisanom novom Javnom konkursu za dodelu sredstava Zelenog fonda Republike Srbije za pošumljavanje u 2020. godini, koji je Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo na internet stranici Ministarstva i Portalu e-Uprava, pristiglo je ukupno 37 prijava.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

22.02.2020. , 20:19
Kada će biti sređen put Kumarevo, Toplac ,Ćukovac do želez.stanice pošto je u katastrofalnom stanju izgradnjom Banjske kanalizacije a sva sela su i dalje bez kanalizacione mreže.