Stižu pare od BESPLATNIH AKCIJA

Lokalne vesti - Utorak 20.10.2020 - 11:10

Telekom Srbija je saopštio je da će kompanija isplatiti privremenu dividendu za 2020. godinu u bruto iznosu od 2,06 milijardi dinara.

Vlasnici akcija će po svakoj akciji dobiti po 2,19 dinara neto FOTO: S. Tasić/OK Radio Vlasnici akcija će po svakoj akciji dobiti po 2,19 dinara neto FOTO: S. Tasić/OK Radio
Svi građani koji imaju pravo na besplatne akcije dobili su po 31 akciju Telekoma
 
Novo saopštenje za njih znači da će po svakoj akciji dobiti po 2,19 dinara neto što znači 68 dinara ukupno
 
Datum isplate će biti naknadno objavljen.
 
- Bruto iznos dividende po akciji je 2,58 dinara, a na šta imaju pravo svi zakoniti imaoci akcija Telekoma Srbija na dan 15. oktobra - navodi se u obaveštenju koju je potpisao generalni direktor kompanije Predrag Ćulibrk.
 
Novac od dividende građani, po uplati kompanije, mogu da podignu na šalteru preduzeća Pošta Srbije uz obavezno pokazivanje lične karte
 
Građani koji nemaju račun za besplatne akcije u Pošti, novac od dividende mogu da podignu u svojoj banci.
 
Podsetimo, po pet akcija NIS početkom 2010. godine dobilo je 4,8 miliona građana koji su potom dobili i po jednu akciju Aerodroma "Nikola Tesla", a zatim i po 31 akciju Telekoma.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Bojana
22.10.2020. , 07:54
cerka mi ima 24 god.I jos ni jednu akciju nema .Od Nisa,Aerodruma i ostalih akcija.Da li ona ima prava da doboje te akcije i dividendu od Telekoma.?Znaci ona je 1996 godiste.Molim vas za odgovor.