STO HILJADA EVRA za rekonstrukciju banjskog vrtića

Lokalne vesti - Petak 05.06.2020 - 11:18

Ministarstvo rudarstva i energetike, po raspisanom javnom pozivu iz budžetskog fonda za energetsku efikasnost, odobrilo je Gradskoj opštini Vranjska Banja sredstva u visini od 11,8 miliona dinara za realizaciju projekta "Rekonstrukcija i energetska sanacija objekta vrtića Bambi u Vranjskoj Banji”.

Grad Vranje učestvuje sa 6 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs Grad Vranje učestvuje sa 6 miliona dinara FOTO: vranje.org.rs
Tim povodom, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković istakao je da Grad Vranje u ovom projektu učestvuje sa 6 miliona dinara i da su dobijena sredstva veoma važna za dalje unapređenje i razvoj Vranjske Banje
 
Stvaranje uslova za bezbrižno i srećno odrastanje dece jedan je od prioriteta ovog rukovodstva. 
 
Nakon završetka ovog projekta Vranjska Banja će dobiti objekat u kojem će biti obezbeđeni svi uslovi za unapređenje energetske efikasnosti - rekao je Milenković. 
 
Predsednik Gradske opštine Vranjska Banja Dragan Sentić izrazio je zadovoljstvo zbog dobijenih sredstava. 
 
- Projekat je veoma značajan za našu gradsku opštinu. Biće stvoreni uslovi za boravak dece u skladu sa svim savremenim trendovima energetske efikasnosti. 
 
Radovima je predviđena zamena stolarije, izolacija tavanice i ravnog krova, neophodne mere na termotehničkim sistemima, ugradnja novog sistema za pripremu tople vode i zamena postojeće rasvete energetski efikasnijom - naglasio je Sentić.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: