STOJILJKOVIĆ: Šetnja doktora Kostića neprimerena

Lokalne vesti - Ponedeljak 04.02.2019 - 14:16

Potpredsednik GrO Srpske napredne stranke u Vranju Momir Stojiljković ocenjuje da se protestne šetnje u Vranju predstavljaju kao protesti građana koji su nečim nezadovoljni i dela opozicije koji se „kriju iza tih građana“, mada su u malom broju.

Momir Stojilković. Foto: D.Ristić/OK Radio Momir Stojilković. Foto: D.Ristić/OK Radio

- Što se tiče šetnje odbornika Mladena Kostića smatram da je neprimerena, obzirom da je on u skupštini deo vladajuće većine, iako se predstavlja kao „nestranačka ličnost“.

Takođe, odbornik Mladen Kostić je pre protestnih šetnji trebalo da istupi iz odborničkog kluba SPS - a i pređe u opozicione odbornike kako ne bi nanosio političku štetu koalicionom dogovoru.

Pitam se čime je to nezadovoljan dr Mladen Kostić kada nikada do sada zdravstvo u Vranju nije imalo ovakve uslove za rad i kada trenutna vlast ulaže ogromne napore za poboljšanje uslova u ovoj oblasti.

Poslednje dve godine je ova Vlada mnogo ulagala u zdravstvenu infrastrukturu što se vidi na primeru Kliničkogcentra u Nišu, Hirurškog bloka u Vranju, takođe, više klinika i bolnica je rekonstruisano, nabavljena savremena oprema za dijagnostiku što će u narednom periodu stvoriti zdravstveni sistem koji je lako i brzo dostupan svim građanima Srbije
- navodi Stojiljković.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Patriota
04.02.2019. , 14:56
Nevidim sta je tu cudno covek se solidarise za ogorcenim gradjanima....
dr.karić
04.02.2019. , 15:15
Mošo sedi dole ,jedan!O čemu ti pričaš čoveče....nastavi da i dalje duvaš u leđa šefu i priketu i pokrij se sa uši,sramoto jedna!
Coce
04.02.2019. , 18:09
Vama sve smeta,ljudima je sve doslo do gusu vase lazi i prepare.
Sasa
04.02.2019. , 18:42
Kakva bre oprema za dijagnostiku....prvo bre niste u stanju da za grad kao sto je Vranje obezbedite prekopotreban magnet...od par stotina hiljada eura...a vi pricate o dijagnostickoj opremi...sta je za vas dijagnosticka oprema...vrata,kreveti,lampe...skalpel i makaze....ajde bre...dosta vise
Pop
04.02.2019. , 20:51
Ajde bre ovaj do juce anonimus tezak na kontu prodaje malog dodje do polozaj i sada pametuje,PA DR.MLADEN JE INSTITUCIJA ZA OVAKVE NOVOKOMPONOVANE NAZOVI DIREKTORE,MLADEN MOZAK OD COVEKA .
Baltazar
05.02.2019. , 07:59
Ljudi ne pisu komentare jer veruju da oni sluze identifikovanju politickih neistomisljenika , a o nda i njihovom kaznjavanju.Mladen je gradski lik za razliku od ovoga. Laku noc Vranje. Zadnji gasi svetlo !
Циркус
05.02.2019. , 19:32
Кажите на господина да живимо у депонију а не у град. Ово је срамота као да ми је кућа на метерис а не у врање. И нек се бави његовим послом а не да прави на сина са карићи весеља и да се маје са странке. Ће се подавимо у заразу