Stranke različito o rezultatima izbora

Lokalne vesti - Nedelja 06.05.2012 - 23:12

Prebrojavanje glasova na lokalnim izborima bliži se kraju, i stranke donose prve procene o tome ko je koliko osvojio. Socijalisti već počeli da slave.

U ovom času niko nema ni približno zvanične podatke sa lokalnih izbora. Prema izvorima iz više stranaka, za prvo mesto bore se SPS i SNS, a demokrate i URS se bore za naredne dve pozicije. Svi ostali se praktično bore da pređu cenzus.
 

Kako nezvanično saopštavaju iz DS-a, ova stranka na 12,6 odsto obrađenog materijala ima ukupno 535 glasova. Iza njih sledi SPS sa 463 glasa, URS ima 456, SNS 397, DSS 207, SRS 151, NS 91 i Dveri 79.

Prema nezvaničnim podacima iz tabora naprednjaka, SNS je pobedio na lokalnim izborima, slede ga SPS i DS, a za njima sledi URS.


Prema nezvaničnim podacima iz vranjskog DSS-a, najveći broj glasova na lokalnim izborima u Vranju osvojio je SPS, iza njih sledi SNS, potom URS, četvrti je DS, a peti je DSS. Slede Nova Srbija i radikali, koji se sa DSS-om bore za prelazak cenzusa.

SRS je prema rečima Stefana Dutine, predsednika vranjskog odbora stranke, obradila podatke sa pet biračkih mesta. Na osnovu dobijenih rezultata oni su dobili 107 glasova na tim mestima, na parlamentarnim sto, i na predsedničkim 42 glasa za Jadranku Šešelj.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: